SUNAŢI-NE

0757 901 620

Mirion Squad Security oferă:

GARDARE TRENURI - MIRION SQUAD SECURITY

Mirion Squad Security:

PAZA SI PROTECTIE FEROVIARA

Societatea noastra dispune de agenti antrenati in aceasta activitate, pregatiti si instruiti in vedera rezolvarii prompte a oricarei situatii intampinate in timpul misiunilor de gardare trenuri marfa; Societatea noastra efectueaza servicii de paza si insotire trenuri marfa din toata tara; Mirion Squad Security prezinta un puternic angajament in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul servicilor de paza si insotire a trenurilor de marfa, orientandu-se spre acelasi interes: CLIENTUL. Serviciile specializate oferite de societatea noastra privind paza si insotirea trenurilor de marfa indeplinesc calitatile si standardele de performanta cerute in plan intern si international; Echipa Mirion Squad Security este formata din personal cu o inalta calificare in domeniul pazei si insotirii transporturilor feroviare; Prin profesionalism si perseverenta vom continua munca de patrundere in grupul celor mai bune firme de profil, vrem sa fim dinamici, sa ne dezvoltam in piata si sa consolidam un loc fruntas in domeniul serviciilor de paza si insotire a transporturilor de bunuri si valori pe calea ferata din Romania; Poze din timpul misiunilor de gardare trenuri marfa efectuate de agentii nostrii:O ECHIPĂ DE PROFESIONIŞTI

Personal Intruit şi Antrenat

Personalul nostru calificat posedă cunoştinţe profesionale de pază şi protecţie, sunt vigilenţi, atenţi şi pregatiţi să facă faţă oricărei situaţii neprevăzute.

SECURITATE 24h/24h

Securitate neîntreruptă

Protecţie si pază 24 de ore din 24. Echipa noastră poate să asigure o protecţie non-stop a obiectivelor protejate.Servicii de pază şi protecţie Arad. Sunaţi-ne!